Over ons

Praktijk Respons bestaat uit twee therapeuten: Eva Buitenhuis, GZ-psycholoog/eerstelijnspsycholoog/­seksuoloog NVVS en Meike van 't Hof, sociaal verpleegkundige-VO/seksuoloog NVVS. We hebben ruime ervaring op het gebied van seksuele, relationele en psychische gezondheid.

 


Eva Buitenhuis

Eva Buitenhuis studeerde af als psycholoog aan de Universiteit Utrecht en volgde daarna de post-master specialisatie seksuologie bij de RINO Utrecht en de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog te Rotterdam. Ook rondde zij de basis- en verdiepingscursus EMDR af bij EMDR Centrum Nederland. Zij is BIG-geregistreerd gz-psycholoog, eerstelijnspsycholoog en geregistreerd seksuoloog NVVS(Nederlandse Vereniging voor Seksuologie). Daarnaast is zij aangesloten bij de LVVP(Landelijke Vereniging van vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten). Tenslotte is Eva geregistreerd supervisor NVVS en staat zij open voor supervisie-trajecten.

Meike van 't Hof

Meike van 't Hof studeerde af als verpleegkundige (HBO, niveau 5, BIG geregistreerd) aan de Hanze Hogeschool te Groningen en volgde daarna de voortgezette opleiding geestelijke gezondheidszorg (VO GGZ) en vervolgens de post-master specialisatie seksuologie bij de RINO Utrecht. Zij is geregistreerd seksuoloog NVVS en heeft zowel nationaal als internationaal werkervaring opgedaan m.b.t. seksuele gezondheid. Tevens is zij werkzaam bij de GGD Rotterdam-Rijnmond waar zij o.a. diverse E-health projecten coördineert op het gebied van seksuele gezondheid.

Naast het ontwikkelen en uitvoeren van voorlichtingen en trainingen voor diverse doelgroepen en professionals in zowel binnen- als buitenland, heeft zij ook diverse regionale en landelijke producten (mede) ontwikkeld. Doordat zij opgroeide in het Caribische gebied, werkervaring opdeed in Midden-Amerika en in de multiculturele stad Rotterdam, heeft zij ruime ervaring in het communiceren en werken met mensen van diverse culturele achtergronden.

Eva Buitenhuis:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 445 38 320

 

Meike van ‘t Hof:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 412 77 440